ساخت باغچه

ساخت باغچه

ساخت باغچه بهتر است در فصل تابستان و بهار انجام گیرد زیرا گیاهان کاشته شده فرصت دارند تا فرارسیدن فصل سرما و زمستان ریشه خود را تقویت نوده و اصطلاحا در خاک جا گیر شوند که این موضوع در روند رشد سریع گیاهان هم تاثیر بسزایی خواهد داشت.

نکات مهم برای ساخت باغچه

وقتی صحبت از ساخت باغچه می شود در تصور عموم مردم خانه ای با حیاط بزرگ شکل می گیرد، در صورتی که ساخت باغچه های کوچک به مراتب راحتر و هزینه نگهداری پایین تری هم دارد، و هر طرح و تزئینی را می توان برای باغچه های کوچک اجرا کرد.

در این مقاله به بررسی نکاتی برای اجرای بهتر باغچه می پردازیم:

ایده مناسب برای ساخت باغچه

برای ساخت باغچه ابتدا بهتر است هدف خود را از کاربری باغچه مشخص کنید، مشخص کردن گیاهانی که می خواهید در باغچه بکارید به ایده پردازی هر چه بهتر برای باغچه کمک شایانی می کند.

مکان یابی مناسب

در نظر داشته باشید هر نوع گیاهی در روز به یک مقدار مشخصی نور آفتاب نیاز دارد با اینکه اغلب گیاهان سایه دوست هستند و نیاز شدید به نور آفتاب ندارند با این حال باید، جهت حرکت نور خورشید و شدت آن را مشخص کنید تا بهترین مکان را برای ایجاد باغچه انتخاب کنید.

در نظر داشته باغچه برای زیبا تر شدن فضا و افزایش مطلوبیت دید بصری ایجاد می گردد پس بهتر است مکانی را انتخاب کنید که پنجره های اتاقتان به نمای آن باغچه دید داشته باشد.

نکته دیگری که باید در نظر داشته باشید آبیاری باغچه است که بهتر است باغچه در نزدیکی منبع آبی قرار بگیرد.

بسترسازی مناسب برای ایجاد باغچه

برای ساخت باغچه باید بستر مناسبی ایجاد شود تا باغچه بر روی آن ایجاد گردد. اگر بر روی خاک چمنی موجود است می توانید چمن ها را از ریشه در بیاورید یا بر روی چمن ها یک لایه روزنامه بچینید و بر روی آن خاک پر کنید دقت  داشته باشید خاک و کمپوستی که بر روی روزنامه ها قرار می گیرد باید به ضخامت 8 سانتی متر باشد و حداقل 4 ماه مدت زمانی است که این لایه گذاری تجزیه شود تا بستر مناسبی برای ایجاد باغچه شکل گیرد.

تقویت خاک باغچه

خاک باغچه همواره نیاز به تقویت و کود دهی دارد، برای تقویت خاک باغچه می توانید بر روی خاک موجود مواد طبیعی، چمن های چیده شده و شاخ و برگ قرار دهیم ضخامتی که نیاز داریم 5 تا 8 سانتی متر است که باید بر روی خاک موجود قرار بگیرد برای جذب این لایه خاک را حفر کنید و لایه کمپوست را درون حفره بریزید یا اگر امکان این را نداشتید که خاک را حفر کنید می توانید بگذارید این کمپوست بر روی خاک بمانید اما در نظر داشته باشید که مدت بیشتری نیاز است تا کمپوست شما به اثرگذاری برسد.

توجه داشته باشید برای حفر خاک و زیر و رو کردن آن تایم مناسبی را در نظر بگیرید، بهترین زمان آن موقعی است که خاک نه خشک خشک باشد و نه خیس خیس.

باغچه در تراس گاردن

برای ایجاد باغچه در تراس گاردن، روف گاردن مستلزم رعایت نکاتی است که در موارد ذیل به بررسی آن ها می پردازیم:

ضد آب بودن باغچه

برای ساخت باغچه در بالکن به این دقت داشته باشید که حتما روی خاک شما ضد آب باشد.

خاک مناسب

برای ساخت باغچه در بالکن در نظر داشته باشید که خاکی که استفاده می کنید دارای مواد مغذی و کمپوست باشد تا رشد و دوام گیاهان شما را چندین برابر بکند.

فلاورباکس ها

اگر درساخت باغچه بالکن خود امکان کاشت بعضی از گیاهان را ندارید می توانید در کنار آن از فلاورباکس ها و گلدان های آماده استفاده کنید، شرکت پالیزبام فلاورباکس هایی با استراکچر فلزی همراه با کاور چوب پلاست برای روف گاردن، تراس گاردن و محوطه های شما آماده سازی می کند که متریال استفاده شده در این فلاورباکس ها دوام بالاتری نسبت به بقیه گلدان ها دارد.

تامین آب ورودی به باغچه

برای آبیاری باغچه بالکن خود روش های مختلفی است که می توانید از آن استفاده کنید، معمولا اگر فضای شما کوچک باشد می توانید از روش دستی برای آبیاری استفاده کنید و اگر فضایی مانند روف گاردن دارید می توانید از روش آبیاری اتوماتیک استفاده کنید و با نصب سیستم آبیاری اتواتیک و تجهیزات آن مقدار آبیاری و ساعت آبیاری را  برای آن مشخص نمایید.

اپلیکیشن های کاربردی طراحی روف گاردن
مشاهده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه شما

سلام! روی کارشناس مورد نظر کلیک کنید تا در Whatsapp چت کنید
تماس با ما